BodóKert: Tartalom / Tallózó / Joe Eszterhas inkább a „seggfejre”, mint Hillary Clintonra szavaz
BodóKert
Ma 2021. szeptember 20, hétfő,
Friderika napja van.
Holnap Máté napja lesz.


Joe Eszterhas inkább a „seggfejre”, mint Hillary Clintonra szavaz
- 2016 július 23 szombat
szerző: Isti Szerzők listája
kategória: Tallózó
Hozzászólás: 0
Megtekintés: 104


Balla Eszter (San Francisco) / 2016.07.22., péntek 11:15 /
Megjelent a Válasz.hu oldalon 2016.07.23.-án

Lehet, hogy Donald Trump seggfej. De akkor novemberben egy bűnöző és egy seggfej között kell választanunk. Én a seggfejre fogok szavazni” – nyilatkozta a napokban Joe Eszterhas.
Hirdetés

Ezen a héten minden út Clevelandbe, a republikánus elnökjelölő gyűlésre vezetett. És ki ne foglalt volna állást Amerika vagy talán a világ leghíresebb, legmegosztóbb figurájáról, az immár hivatalosan is elnökjelölt 70 éves Donald Trumpról? Aki élt, megszólalt. Dicsérték, magasztalták, gúnyolták, ostorozták. Köztük volt a magyar származású, Clevelandban élő Joe Eszterhas író, forgatókönyvíró is, aki JoeUnchained (Láncoktól megszabadított Joe) weboldalán Trumpról, Clintonról, az amerikai közéletről, politikáról szólt a maga szokásos provokatív, „hungarian vulgarian” (vulgáris magyar) stílusában.

Az erotikus thrillerek forgatókönyveiről (Elemi ösztön, Jade, Silver) nevezetessé vált Eszterhas (korábbi interjúnk vele itt olvasható) Amerikai rapszódia című korábbi könyvében a Clinton–Lewinsky szexbotránnyal kapcsolatban már foglalkozott a ’90-es évek amerikai társadalmával, Clintonék hatalomvágyával és korrupcióival.

Mostani írásaiban az új évezred szatirikus körképét, problémáit vázolja fel, politikusok portréit rajzolja meg. Elképzeli, milyen lenne Hillary Clinton börtöne, ha elítélnék az e-mail botrányért.

Joe Eszterhas

Fotó: Wikicommons

A 73 éves írót, aki maga is menekültként került Amerikába, egyáltalán nem zavarja Trump bevándorlási politikája. „Én is emigráns vagyok, de legális emigráns. Azt hiszem, hogy fel kell építeni a falat. Anélkül ki a fene tudja, hogy ki kerül ide. Ez pedig nagyon veszélyes az ISIS korában.”

Eszterhas magát centrista, független embernek tartja, aki szavazott Jimmy Carterre, Ronald Reaganre, Ross Perot-ra, George W. Bushra és Barack Obamára is.

Próbálta gyermekeit is ebben a szellemben nevelni, de lánya az egyetemen „militáns liberálissá” és feministává vált, fiai pedig elvakult Bernie Sanders-támogatók lettek. „Első kézből tapasztaltam meg a liberális oktatás hatalmát. Amikor gyermekeim hazajöttek az egyetemről, már politikai kiképzésen és agymosáson mentek keresztül. Láttam az arcukon a meghökkenést, amikor egy szellemes viccet vagy egy politikailag inkorrekt kifejezést motyogtam” – írja, és úgy véli, hogy az idei választás fordulatot hozhat abban az őrültségben, amelyben a politikai korrektség védelme alatt álló nők bármit mondhatnak a férfiakról, de a férfiak semmit sem a nőkről; amelyben a feketék disznóknak nevezhetik a rendőröket, de a rendőrök nem mondhatják, hogy a színes bőrűek bűnözők. Üdítőnek tartja Donald Trump őszinteségét és azt a bátorságát, hogy nevükön meri nevezni a dolgokat.

Eszterhas sok mindent szeret Trumpban, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy Trump tud seggfej is lenni. „Sötét magyar lelkének” túl sok, ha az üzletember-politikus rokkantakat gúnyol ki. Ember, mi a fene van veled? – kérdezi.

Az írásokban most is kiemelt helyet kap a szex. Eszterhas szerint a “nagy kutya” Bill Clintont csak akkor lehet visszaengedni a Fehér Házba, ha dokumentuma van arról, hogy impotens. A szerző szerint Donald Trump, alias The Trumpeter (a Tank) nem jár operába, nem jár múzeumba, nem olvas. A sportok közül egyedül a bokszot kedveli. A szexért viszont rajong, és büszkén emlegeti sikereit a nőknél. Lányát, Ivankát találja a legvonzóbbnak, és vele randevúzna, ha nem lenne nős. Mi lesz itt? A szivar után jön a vérfertőzés a Fehér Házban? – teszi fel a vitriolos kérdést Joe Eszterhas.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Online
Vendégek: 1
Tagok: 0

Tagok: 62
legújabb: ZsóFia

Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljIsti
aug 05 : 09:46
Egy verset tettem fel és a gép többszörösen másolta(( törölni meg nem tudom,(((( vagy be tudok jönni az oldalra, vagy nem(((

Kulcsar Eva
aug 03 : 19:44
Remélem, be tudtok jelentkezni, bár kissé szokatlan jelenség fogad. Ha gondok lesznek, akkor a főadminisztrátor segítségét kérjük.

Kulcsar Eva
aug 03 : 19:43
Remélem, be tudtok jelentkezni, bár kissé szokatlan jelenség fogad. Ha gondok lesznek, akkor a főadminisztrátor segítségét kérjük.

Kulcsar Eva
jún 23 : 09:36

Isti
jún 22 : 17:24
Köszönjük a lehetőséget Jánosnak, hogy mi is kb 10 éve itt írhatunk, alkothatunk! az Ő kertjében! Isti

Kulcsar Eva
jún 12 : 10:16
A "BodóKert" létrehozásának időpontja: 2009 jún 09 volt. Immár, TIZENKÉT ÉVE! Tisztelet, köszönet és szeretettel teli emlékezet BODÓ JÁNOS-nak érte.

Isti
jan 06 : 19:52
Örömmel látlak kedves Évike

Kulcsar Eva
jan 06 : 16:27
"Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet. " (Pál Korinthusbeliekhez írt I. level e 13. rész)


Isti
dec 30 : 20:03
Egy nyugodtabb kiegyensúlyozottabb új évet kívánok MINDENKINEK Isti:)

Isti
dec 24 : 09:28
Áldott ünnepet kívánok társaimnak és a kedves Olvasóknak Isti:)

nagyapó
szept 01 : 18:59
"asszem, úgy tudjuk őrizni emlékét, ha írunk sokat még Ide, tartozunk neki ezzel!"

Igen! Írni, írni, és írni!:!

Kulcsar Eva
szept 01 : 13:23
Igazak a szavaid, timetour.

timetour
aug 31 : 22:37
asszem, úgy tudjuk őrizni emlékét, ha írunk sokat még Ide, tartozunk neki ezzel!

timetour
aug 31 : 22:12
sajnálom, rég jártam erre.
de emlékét őrizzék a kertlakók, szeretném!

Isti
máj 21 : 10:55
Drága János! Köszönünk mindent,Azt is hogy itt lehettünk eme csodás kertben ,ahol gond nélkül alkothattunk, é s álmodhattuk az álmainkat ! Te fogtad össze ezt a kis de értékes kis közösséget! Álmod szép álmokat Isten kebelén!

Kulcsar Eva
máj 20 : 17:30
Tisztelettel közlöm a kedves BodóKerti tagokkal, hogy Bodó János, a web oldal megálmodója és hűséges résztvevője 2020. február 21-én elhunyt. Őrizzük meg az emlékét hozzá illő diszkrécióval, és nagy-nagy szeretettel!

Isti
ápr 10 : 08:22
Csendes, DE szép húsvéti készülődést kívánok kedves társak és kedves olvasóink!
Isti

Isti
márc 08 : 15:34
Fájdalommal telt szívvel olvasom soraidat! kedves nagyapó !Istenben reménykedve kívánok neked mielőbbi felépülést! Isti

nagyapó
márc 07 : 22:44
Rég jártam itt, és máshol - igaz barátok között - is régen.
Nagy utat jártam...
Belgyógyászattó l - urológián át - onkológiáig.
Nagy és nehéz út.:)

Kulcsar Eva
jan 04 : 16:54
Szeretetben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves Kerti Tagnak.

Isti
jan 01 : 14:16
Köszönjük kedves Szabolcs! és viszont kívánjuk! Isti

bigeszab
jan 01 : 09:29
BOLDOG ÚJÉVET, kedves kertlakók!!heart

Isti
dec 27 : 10:53
Kedves János! Nagyon boldog névnapot kívánok a társaim nevében is!

Isti
dec 25 : 10:29
Kedves kert-társak és kedves olvasóink! Áldott ünnepet kívánok és egy új és békés évet sok szeretettel Isti

Isti
jún 10 : 12:03
Nagyon köszönjük drága Évike!
S köszönjük szeretetteljes munkáját mifelénk! Miértünk!
Áldott ünnepet mindenkinek!


Oldal létrehozási idő: 0.2927 másodperc, 0.2420 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 45. Memória használat: 913,600b