BodóKert: Tartalom / Találmányok / házi vakcina. .
BodóKert
Ma 2024. április 18, csütörtök,
Andrea napja van.
Holnap Emma napja lesz.


házi vakcina. .
Reméljük
- 2021 március 04 csütörtök
szerző: Isti Szerzők listája
kategória: Találmányok
Hozzászólás: 0
Megtekintés: 36Reméljük...Minden Ember Otthonában Ott A Covid Vakcina Vagy ha nem hatékony ,arra mindenképp jó hogy átmossuk az ereinket!

Kérdéssel kezdem. Tudtátok e, hogy a Taskenti (Üzbegisztán) medicina megérdemelten első volt a Szovjetunióban? A második világháború ideje alatt a szovjet orvostudomány legjobbjai tevékenykedtek Taskentben.
Még 2020 tavaszán, az első hullám idején az egész világra megjelentek tudományos alapú és rendkívül fontos információk a Covid - ról. - EZT FONTOS TUDNI MINDENKINEK! ⠀Taskent. 21.03.2020 Suhrat HALILOV (orvostudomány kandidátusa)
- A Covid vírus legfőbb veszélye, hogy elsősorban az immunrendszert támadja. És azután a tüdőszövetet károsítja. Időben a kettő tevékenysége közti időszakot úgy hívjuk, hogy "lappangási időszak".
Gyakran szoktuk használni az "erős" és "gyenge" immunrendszer kifejezést. Egyébként az átlag ember gyakorlatilag egyáltalán nem tudja, hogy ez mit jelent. Az orvosok nagy része is csak gyengén tudja elképzelni az immunrendszer struktúráját, és a külön részei működését. Viszont, ez a része a felkészületlen olvasónak nagyon bonyolult.
Igyekszem maximálisan leegyszerűsítve és tételezett formában elmagyarázni a kovid vírus hatásmechanizmusát az emberi szervezetre. 80% az immunrendszerünknek a vékony bél nyálkahártyájában helyezkedik el lymphoid szövetekben és csomókban - Peyer lemezkékben. A lymphoid szövet antitesteket termel (lymphocyták T-, B-, G-, stb.), és azon kívül különböző immunoglobulin fajtákat. Az antitestek a nyirokrendszeren keresztül kerülnek az alsó véna, a szívhez, és a kis vérkörön áthaladva bekerülnek a nagy vérkörbe, és ezáltal az egész szervezetünkbe eljutnak. Ezáltal erősödik a szöveti immunitás, beleértve a tüdőszövet immunitása is.
A Covid, elvegyülve az ételekkel evés közben, bekerül a bélrendszerbe, és kezdi pusztítani a limphoidal szövetet. Eredményeképpen a fertőzött limphoid szövet leállítja a lymphocyták és immunoglobulinok termelését. Így károsodik az immunrendszer, és mint következmény, hirtelen gyengül a tüdőszövet immunitása is.
Ettől a pillanattól kezdődik a vírus második támadása a meggyengült tüdőszövettel szemben, ami súlyos tüdőgyulladással jelentkezik, ami elhalálozást is eredményez. Az adott időben az összes járványellenes tevékenység azon van, hogy a kórokozót ne engedjük bejutni a tüdőbe, ami végülis eléggé drága, és gyakorlatilag hatástalan.
Az összes gyógyászati tevékenység pedig csak a szövődmények, mint a tüdőgyulladás elhárítását célozza. Emellett érteni kell, hogy a Covid hosszú évekre vagy évtizedekre fenyegethet. Ami van az adott időszakban, az csak a járvány első hulláma. És sok ilyen hullám lesz.
Emellett, az összes megelőzési-gyógyászati tevékenység a tüdőben található koronára irányul, viszont semmit nem tesznek a korona ellen, ami a belekben van. Másképpen fogalmazva, "a lovat a szekér mögé kötik".
Sok természetes dolog létezik, aminek nem csak baktericid hatása van, de közvetlenül hat a vírusokra, megsemmisítve azokat. A leghatásosabb ezen a téren a FOKHAGYMA.
Ha naponta iszunk 2/3 pohár vízben áztatott fokhagyma italt, az azonnal (!) bekerül a vékonybélbe, és azonnal kezdi a Covid pusztitását (!).
Emellett a következő hatások jelentkeznek:
* az «elpusztított» COVID-19 nem rombolja tovább a vékonybél lymphoid szövetét. Ezáltal a lymphoid szövet folytatja a helyes funkciók végzését - termeli az antitesteket és az immunglobulinokat;
* a sérült immunrendszer gyorsan megújul és erősödik, ami jelentős szöveti immunitáserősödést jelent a tüdőszövetben. Egy erős gát jön létre a koronával szemben, de ugyanakkor a mikrobák (staphylococcus és egyéb) és a gombák számára is, amik jelentős veszélyt jelentenek a Covid tüdőgyulladás megjelenésekor;
* a "fokhagymás víz" hatására érdekes esemény sorozata zajlik le a vékonybélben. «Halott» és legyengített Covid a "fokhagymás víz" hatására nem jelent mást, mint természetes vakcinát, amely az emberi szervezetben természetes úton jön létre.
Ahogy köztudott, a mesterséges vakcina előállításához szükséges szuper felszerelt és drága labor, és magasan képzett szakembergárda.
Mesterségesen előállított vakcina előállítására 6-9 hónapot is rászánnak, és az ipari előállítására szükség van sok pénzre és időre.
A "fokhagymás víz" bevétele után természetes vakcina termelődik a vékonybélben már 30-40 perc elteltével és teljesen ingyen;
- a természetes vakcina kezdi aktívan formálni az immunrendszert közvetlen a Covid ellen. Ily módon, a romboló patológiai esemény az emberi szervezetben, amit okozott a korona, megszakad és pusztulásnak indul még a legelején, és nem folytatódik. A szervezet a legtermészetesebb módon, úgymond, napi rendben küzd a korona ellen és legyőzi azt. Emellett teljesen kizárt a stresszes üzemmód (citokin vihart értem) kialakulása a szervezet részéről, és ellenáll a vírusnak normál üzemmódban.
Eredményeképpen a kialakult járvány megszűnik néhány nap alatt. A "fokhagymás víz" fogyasztása, mint járvány elleni protokoll, fogyasztható az egész nap folyamán az egész lakosság körében országszerte. Az alap morfológiai patogén táptalaj teljesen eltűnik néhány nap alatt.
A "fokhagymás víz" elkészítése roppantul egyszerű.
1. Egy (!) nagy gerezdet megtisztítunk a héjától és keresztbe vágjuk, belerakjuk a feleket kerámia edénybe, felöntjük szoba hőmérsékletű vízzel. Ezt csináljuk meg reggel. 0.5 liter vízre lehet közepes méretű fokhagyma gerezdet használni, ha a családban 2-3 ember van. ⠀
2. Estére a "fokhagymás víz" kész a fogyasztásra. Fogyasztani kell 2/3 pohárnyit evés után 3-4 óra elteltével, este, elalvás előtt. ⠀
3. A következő napon az előkészítést el kell végezni egy friss fokhagyma gerezddel.⠀
4. Egy hónapon keresztül kell fogyasztani a fokhagymás vizet. Ez idő alatt létrejön a korona elleni immunitás. R. M. Haitov, B. V. Pinegin. (ez az ember – Suhrat Halilov – írta az első, illetve a legelsők közötti tankönyvet immunológiából)
(P.S. 1. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elindultam fokhagymás vizet készíteni)
(P.S. 2. Osszátok a rokonok és a közeli ismerősök körében, csoportokban. Mielőtt továbbküldöd töröld ki az email címét, akitől kaptad Természetesen, ha tényleg (!) akarjátok, hogy egészségesek legyünk.)
(P.S.3. Feltételezem, hogy a fokhagyma ételhez, nyersen történő fogyasztása ugyanúgy kiválthatja a fentiekben leírt reakciót a vékonybélben, de ez egy laikus fokhagyma-fogyasztó véleménye.)


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Online
Vendégek: 2
Tagok: 0

Tagok: 62
legújabb: ZsóFia

Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljKulcsar Eva
jan 11 : 10:50
Tisztelettel kívánok egy Áldott, boldog Új Évet!

Kulcsar Eva
dec 27 : 17:42
Áldott, békés és boldog
ünnepi időszakot kívánok
a megcsappant létszámú "Kertünk hűséges Lakóinak"

Kulcsar Eva
dec 29 : 04:35
Múló évünk immár búcsút integet, az eljövendő hozzon jó egészséget, békét és szeretetet!

Isti
dec 25 : 18:52
Áldott ünnepeket és egy békés új évet kívánok mindenkinek .Isti

Isti
aug 05 : 09:46
Egy verset tettem fel és a gép többszörösen másolta(( törölni meg nem tudom,(((( vagy be tudok jönni az oldalra, vagy nem(((

Kulcsar Eva
aug 03 : 19:44
Remélem, be tudtok jelentkezni, bár kissé szokatlan jelenség fogad. Ha gondok lesznek, akkor a főadminisztrátor segítségét kérjük.

Kulcsar Eva
aug 03 : 19:43
Remélem, be tudtok jelentkezni, bár kissé szokatlan jelenség fogad. Ha gondok lesznek, akkor a főadminisztrátor segítségét kérjük.

Kulcsar Eva
jún 23 : 09:36

Isti
jún 22 : 17:24
Köszönjük a lehetőséget Jánosnak, hogy mi is kb 10 éve itt írhatunk, alkothatunk! az Ő kertjében! Isti

Kulcsar Eva
jún 12 : 10:16
A "BodóKert" létrehozásának időpontja: 2009 jún 09 volt. Immár, TIZENKÉT ÉVE! Tisztelet, köszönet és szeretettel teli emlékezet BODÓ JÁNOS-nak érte.

Isti
jan 06 : 19:52
Örömmel látlak kedves Évike

Kulcsar Eva
jan 06 : 16:27
"Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet. " (Pál Korinthusbeliekhez írt I. level e 13. rész)


Isti
dec 30 : 20:03
Egy nyugodtabb kiegyensúlyozottabb új évet kívánok MINDENKINEK Isti:)

Isti
dec 24 : 09:28
Áldott ünnepet kívánok társaimnak és a kedves Olvasóknak Isti:)

nagyapó
szept 01 : 18:59
"asszem, úgy tudjuk őrizni emlékét, ha írunk sokat még Ide, tartozunk neki ezzel!"

Igen! Írni, írni, és írni!:!

Kulcsar Eva
szept 01 : 13:23
Igazak a szavaid, timetour.

timetour
aug 31 : 22:37
asszem, úgy tudjuk őrizni emlékét, ha írunk sokat még Ide, tartozunk neki ezzel!

timetour
aug 31 : 22:12
sajnálom, rég jártam erre.
de emlékét őrizzék a kertlakók, szeretném!

Isti
máj 21 : 10:55
Drága János! Köszönünk mindent,Azt is hogy itt lehettünk eme csodás kertben ,ahol gond nélkül alkothattunk, é s álmodhattuk az álmainkat ! Te fogtad össze ezt a kis de értékes kis közösséget! Álmod szép álmokat Isten kebelén!

Kulcsar Eva
máj 20 : 17:30
Tisztelettel közlöm a kedves BodóKerti tagokkal, hogy Bodó János, a web oldal megálmodója és hűséges résztvevője 2020. február 21-én elhunyt. Őrizzük meg az emlékét hozzá illő diszkrécióval, és nagy-nagy szeretettel!

Isti
ápr 10 : 08:22
Csendes, DE szép húsvéti készülődést kívánok kedves társak és kedves olvasóink!
Isti

Isti
márc 08 : 15:34
Fájdalommal telt szívvel olvasom soraidat! kedves nagyapó !Istenben reménykedve kívánok neked mielőbbi felépülést! Isti

nagyapó
márc 07 : 22:44
Rég jártam itt, és máshol - igaz barátok között - is régen.
Nagy utat jártam...
Belgyógyásza ttól - urológián át - onkológiáig.
Nagy és nehéz út.:)

Kulcsar Eva
jan 04 : 16:54
Szeretetben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves Kerti Tagnak.

Isti
jan 01 : 14:16
Köszönjük kedves Szabolcs! és viszont kívánjuk! Isti


Oldal létrehozási idő: 0.2415 másodperc, 0.1916 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 51. Memória használat: 916,216b