BodóKert: Tartalom / Tallózó / Francia katonatisztek levele
BodóKert
Ma 2021. december 4, szombat,
Barbara, Borbála napja van.
Holnap Vilma napja lesz.


Francia katonatisztek levele
- 2021 május 22 szombat
szerző: Isti Szerzők listája
kategória: Tallózó
Hozzászólás: 1
Megtekintés: 37

Elnök Elnök úr,
hölgyei és uraim, hölgyeim és uraim, parlamenti képviselők,

Az óra komoly, Franciaország veszélyben van, több halálos veszély fenyegeti. Mi, akik még nyugdíjas korunkban is Franciaország katonái maradunk, a jelenlegi körülmények között nem maradhatunk közömbösek gyönyörű hazánk sorsa iránt.

A háromszínű zászlóink nem csak egy darab ruhadarabok, szimbolizálják azoknak a hagyományait, akik a bőr színétől vagy hitétől függetlenül Franciaországot szolgálták és életüket adták érte. Ezeken a zászlókon arany betűkkel találjuk a „Becsület és haza” szavakat. A mai megtiszteltetés azonban abban rejlik, hogy felmondjuk a szétesést, amely szülőföldünket érinti.

- A megkülönböztetés, amely egy bizonyos antirasszizmus révén egyetlen céllal jelenik meg: a talajunkon rossz közérzetet, sőt gyűlöletet kelteni a közösségek között. Ma egyesek rasszizmusról, indigenizmusról és dekoloniális elméletekről beszélnek, de ezeken a kifejezéseken keresztül a faji háborút kívánják ezek a gyűlöletes és fanatikus partizánok. Megvetik hazánkat, hagyományait, kultúráját, és azt akarják látni, hogy oldódjon, elvéve a múltját és a történelmét. Így szobrok, ősi katonai és polgári dicsőségek révén támadnak évszázados szavak elemzésével.

- A diszkrimináció, amely az iszlamizmussal és az elővárosi hordákkal együtt a nemzet több parcellájának leválásához vezet, hogy alkotmányunkkal ellentétes dogmáknak alávetett területekké alakítsák őket. Mindegyik francia azonban, függetlenül hitétől vagy hitétől, mindenütt otthon van Franciaországban; nem létezhet és nem is létezhet olyan város, körzet, ahol a köztársaság törvényei nem érvényesek.

- Diszkrimináció, mert a gyűlölet elsőbbséget élvez a testvériséggel szemben azokon a tüntetéseken, ahol a hatalom a rendőrséget kisegítő ügynökként és bűnbakként használja a kétségbeesésüket kifejező sárga mellényes franciákkal szemben. Ez miközben a beszivárgott és csuklyás személyek kirabolják a vállalkozásokat, és ugyanazokat a rendőri erőket fenyegetik. Ez utóbbiak azonban csak azokat az irányelveket alkalmazzák, amelyek olykor egymásnak ellentmondanak, amelyeket Ön, az uralkodók adtak.

A veszélyek egyre erősödnek, az erőszak napról napra növekszik. Ki jósolta volna meg tíz évvel ezelőtt, hogy egy professzort egyszer lefejezik, amikor elhagyja az egyetemet? Mi, a Nemzet szolgái, akik azonban mindig készen álltunk arra, hogy elkötelezettségünk végén bőrünket tegyük - ahogy azt katonai államunk megköveteli, nem állhatunk a passzív nézők ilyen cselekedetei előtt.

Emellett azoknak, akik hazánkat vezetik, feltétlenül meg kell találniuk a szükséges bátorságot e veszélyek felszámolásához. Ehhez gyakran elegendő a meglévő törvényeket gyengeség nélkül alkalmazni. Ne felejtsd el, hogy hozzánk hasonlóan polgártársaink nagy többségét elárasztják a nyavalyás és bűnös hallgatásaid.

Mint Mercier bíboros, belga prímás elmondta: „Amikor a körültekintés mindenütt jelen van, a bátorság sehol. " Tehát, hölgyeim és uraim, elég elakadás, a helyzet súlyos, a munka óriási; ne pazarolja az idejét, és tudja, hogy készen állunk olyan politikák támogatására, amelyek figyelembe veszik a nemzet védelmét.

Másrészt, ha nem tesznek semmit, a lazaság továbbra is menthetetlenül terjed a társadalomban, ami végső soron robbanást és aktív bajtársaink beavatkozását idézi elő egy civilizációs értékeink védelme és az ország területén élő honfitársaink védelmének veszélyes küldetésében.

Mint láthatjuk, már nincs ideje halogatni, különben holnap a polgárháború véget vet ennek az egyre növekvő káosznak, és a halálesetek, amelyekért Ön viseli majd a felelősséget, ezrekben fog számolni.

Az aláíró tábornokok:

Corps d'Armée tábornok (ER) Christian PIQUEMAL (idegen légió), de Corps d'Armée tábornok (2S) Gilles BARRIE (gyalogság), divízió (2S) tábornok François GAUBERT volt lille-i katonai kormányzó, divízió tábornok (2S) ) Emmanuel de RICHOUFFTZ (gyalogság), a (2S) hadosztály tábornoka Michel JOSLIN DE NORAY (tengeri csapatok), a dandártábornok (2S) André COUSTOU (gyalogság), a dandártábornok (2S) Philippe DESROUSSEAUX a MEDRANO-ból (vonat), Air dandártábornok (2S) Antoine MARTINEZ (Air Force), Air dandártábornok (2S) Daniel GROSMAIRE (Air Force), dandártábornok (2S) Robert JEANNEROD (lovasság), g ltalános dandár (2S) Pierre Dominique Aigueperse (gyalogos) g ltalános Dandár (2S) Roland DUBOIS (sebességváltók), gDominique DELAWARDE dandártábornok (gyalogság), dandártábornok (2S) Jean Claude GROLIER (tüzérség), dandártábornok (2S) Norbert de CACQUERAY (fegyverkezési főigazgatóság), dandártábornok (2S) Roger PRIGENT (ALAT) dandártábornok Alfred LEBRETON tábornok (2S) (CAT), általános orvos (2S) Guy DURAND (hadsereg egészségügyi szolgálata), ellentengernagy (2S) Gérard BALASTRE (francia haditengerészet).


Hozzászólás
Francia katonatisztek levele Kulcsar Eva jún 12 : 09:57 Válasz erre
Hozzászólás: 3837


Sajnos, a "rossz közérzet" egyre terjedelmesebb lesz,
és még csak nem is dereng az áhított kiút reális esélye.


Kulcsár Éva

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Online
Vendégek: 1
Tagok: 0

Tagok: 62
legújabb: ZsóFia

Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljIsti
aug 05 : 09:46
Egy verset tettem fel és a gép többszörösen másolta(( törölni meg nem tudom,(((( vagy be tudok jönni az oldalra, vagy nem(((

Kulcsar Eva
aug 03 : 19:44
Remélem, be tudtok jelentkezni, bár kissé szokatlan jelenség fogad. Ha gondok lesznek, akkor a főadminisztrátor segítségét kérjük.

Kulcsar Eva
aug 03 : 19:43
Remélem, be tudtok jelentkezni, bár kissé szokatlan jelenség fogad. Ha gondok lesznek, akkor a főadminisztrátor segítségét kérjük.

Kulcsar Eva
jún 23 : 09:36

Isti
jún 22 : 17:24
Köszönjük a lehetőséget Jánosnak, hogy mi is kb 10 éve itt írhatunk, alkothatunk! az Ő kertjében! Isti

Kulcsar Eva
jún 12 : 10:16
A "BodóKert" létrehozásának időpontja: 2009 jún 09 volt. Immár, TIZENKÉT ÉVE! Tisztelet, köszönet és szeretettel teli emlékezet BODÓ JÁNOS-nak érte.

Isti
jan 06 : 19:52
Örömmel látlak kedves Évike

Kulcsar Eva
jan 06 : 16:27
"Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet. " (Pál Korinthusbeliekhez írt I. level e 13. rész)


Isti
dec 30 : 20:03
Egy nyugodtabb kiegyensúlyozottabb új évet kívánok MINDENKINEK Isti:)

Isti
dec 24 : 09:28
Áldott ünnepet kívánok társaimnak és a kedves Olvasóknak Isti:)

nagyapó
szept 01 : 18:59
"asszem, úgy tudjuk őrizni emlékét, ha írunk sokat még Ide, tartozunk neki ezzel!"

Igen! Írni, írni, és írni!:!

Kulcsar Eva
szept 01 : 13:23
Igazak a szavaid, timetour.

timetour
aug 31 : 22:37
asszem, úgy tudjuk őrizni emlékét, ha írunk sokat még Ide, tartozunk neki ezzel!

timetour
aug 31 : 22:12
sajnálom, rég jártam erre.
de emlékét őrizzék a kertlakók, szeretném!

Isti
máj 21 : 10:55
Drága János! Köszönünk mindent,Azt is hogy itt lehettünk eme csodás kertben ,ahol gond nélkül alkothattunk, é s álmodhattuk az álmainkat ! Te fogtad össze ezt a kis de értékes kis közösséget! Álmod szép álmokat Isten kebelén!

Kulcsar Eva
máj 20 : 17:30
Tisztelettel közlöm a kedves BodóKerti tagokkal, hogy Bodó János, a web oldal megálmodója és hűséges résztvevője 2020. február 21-én elhunyt. Őrizzük meg az emlékét hozzá illő diszkrécióval, és nagy-nagy szeretettel!

Isti
ápr 10 : 08:22
Csendes, DE szép húsvéti készülődést kívánok kedves társak és kedves olvasóink!
Isti

Isti
márc 08 : 15:34
Fájdalommal telt szívvel olvasom soraidat! kedves nagyapó !Istenben reménykedve kívánok neked mielőbbi felépülést! Isti

nagyapó
márc 07 : 22:44
Rég jártam itt, és máshol - igaz barátok között - is régen.
Nagy utat jártam...
Belgyógyászattó l - urológián át - onkológiáig.
Nagy és nehéz út.:)

Kulcsar Eva
jan 04 : 16:54
Szeretetben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves Kerti Tagnak.

Isti
jan 01 : 14:16
Köszönjük kedves Szabolcs! és viszont kívánjuk! Isti

bigeszab
jan 01 : 09:29
BOLDOG ÚJÉVET, kedves kertlakók!!heart

Isti
dec 27 : 10:53
Kedves János! Nagyon boldog névnapot kívánok a társaim nevében is!

Isti
dec 25 : 10:29
Kedves kert-társak és kedves olvasóink! Áldott ünnepet kívánok és egy új és békés évet sok szeretettel Isti

Isti
jún 10 : 12:03
Nagyon köszönjük drága Évike!
S köszönjük szeretetteljes munkáját mifelénk! Miértünk!
Áldott ünnepet mindenkinek!


Oldal létrehozási idő: 0.3011 másodperc, 0.2476 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 46. Memória használat: 949,376b